logotype

Hlavním tématem kurzu je pochopitelně FRGÁL.

556536.jpg

 

Jedno slovo, ale spousta záhad a nejasností, které společně projedeme s naprostou lehkostí a v absolutní pohodě. I když určitě zvládáte kynuté těsto bez nejmenších problémů, u nás objevíte nové postupy a finty, které Vaše pekařské umění posunou ještě o stupínek výš. A pokud s kvasnicemi přece jen trošku bojujete, po návštěvě našeho studia zjistíte, že nadýchané voňavé koláče jsou pro Vás hračka.

 Mouka_zejdlik.jpg

 

               Co budete připravovat:

        •           Kynuté těsto v několika podobách
        •        Náplně několika druhů
        •           Posýpku
        •           Koláče několika tvarů

 

 

Slibovali jsme „jen“ frgály, ale přidáme přece jen i další valašské pečené poklady.

 

              Co budete potřebovat:mak.jpg

        •          Pohodlné oblečení a obuv
        •          Dobrou náladu

               Co Vás u nás čeká:

        •           Vše potřebné pro pečení
        •           Malé slané občerstvení
        •           Káva, čaj, víno

 

Cena kurzu: 1 300,- Kč

 

Jak kurz probíhá:

V úvodu se seznámíte s prostředím a programem kurzu, a pak už se pustíme do pečení. Vše Vám vysvětlíme a předvedeme. Vy si pak zaděláte těsto na své koláče, připravíte si náplně a posýpku. Vyválíte, naplníte, upečete a samozřejmě také ochutnáte. A protože toho napečeme určitě víc, než byste stihli „ochutnat“, odnesete si s sebou tři frgály a ještě něco navíc.

Počítejte s tím, že u nás strávíte čtyři příjemné hodiny ve společnosti lidí, kteří mají rádi poctivou kuchyni.

 

Objednání kurzu:

Kurzy probíhají v pátek od 14.00 a v sobotu od 10.00. Termín je však možné upravit podle Vašich požadavků. Stačí nás kontaktovat mailem, v kterém uvedete Vámi požadovaný termín, a my Vás budeme kontaktovat.

 

 

 

2017  Kurzy pečení  globbers joomla templates